Sunday, 27 February 2011

The sweet sunday night :D

      semalam sumpah best gila , eh eh bukan best lah sweetttt  :D haha . first aku dapat text dari O . tetiba dia text buat smiley sad . aku dah pelik dah . pagi tadi dia okay je . lepas tu aku tanya ah dia asal then dia kata dia down gila . dia rasa tak perlu kereta mewah awek hot apa semua sebab benda tu cuma sementara and dia kata dia dah lost and dia suruh aku bimbing dia . aku just cakap I'll try . ahha sebab aku pon bukan nya betul mana . ahha . lepas tu dia kata dia nak tidur nak tenang kan fikiran so aku bia je lah dia tidur ;)
      berapa jam kemudian , aku call dia . first time onthephone . haha . dia kata suara aku comel -,- macam doreamon ada lah . ahha . sembang sembang , dengar dia main piano , dia cakap macam dalam cerita Hantu Kak limah . haha sumpah kelak oh dia , dia kata dia merepek je bukan lawak . but aku rasa tu lawak . haha . and dah lama sembang sembang . tetiba dia kata dia jatuh hati dengan suara aku . ahaha comel je dia ennn enn . ahaha . and one more thing dia kata jangan cakap KANN KANN . ahha dia kata comel -,- haha
      Okay tu je . ahha serious aku happy gila semalam , tidur pon senyum senyum . ahha . thanks O buat aku happy dengan lawak kau yang merepek tu :D

Saturday, 26 February 2011

Sehari bersama Fiffy dan Bella :')

         yo yo :D hari ni aku bangun pukul 11.00 pagi , tu pon bella call aku , kalau bella tak call aku memang tak bangun ah aku kan . haha . lepas mandi on fb kejap . pukul 12.00 pergi rumah bella . turun rumah cari teksi , dalam beberapa minit dapat juga teksi . malang nya , aku dapat teksi yang buruk dan panas . berpeluh aku dalam teksi . dah lah pakcik tu bising . cakap itu cakap ini .
         sampai rumah bella , bella amik naik moto . haha bella dah lah kecik lagi kepeng nak bawak aku yang besar lagi gemok . ahhaha . dia bawak moto tak nak laju pula en . haha . masuk rumah bella bukak aircorn dan kipas . sejuk gila rumah dia memang best lah en . haha .
         lepas beberapa minit , fiffy text suruh amik dia kat busstop depan sri ayu , aku pergi amik dia sorang sebab bella penat . yela dia pergi sekolah en pagi tadi aku mana pergi sekolah . ahhaha . jalan jalan dan jalan sampai busstop , tengok fiffy dengan nazirull wah wah wahhhh so cweeettttt . ahhaha . diorang kalau cpl sumpah comel oh . ahaha
        dah jumpa fiffy , kitorang jalan lah bedua pergi rumah bella balik . sampai rumah bella , lepak lepak . duduk duduk tengok tv . tetiba kitorang lapar , tak tahu nak makan apa . bella call mcd . order lah mc chicken bubur , and apa tah lagi satu tu . lama gila tunggu nak sampai . dalam satu jam . bunyi lonceng rumah bella . kitorang pon menjerit dekat rumah bella . suka sangat . ahhaha . dia hanta kitorang bayar . lepas tu bukak beg plastik nak makan . tetiba salah pulak dia bagi makanan . haiyoo , dah lah time tu tengah lapa . memang mengamuk lah kann . lepas tu bella call lah mcd cakap yang orang tu salah hanta makanan . then kakak tu kata dia akan hanta secepat yang mungkin . secepat yang mungkin kepala hotak awak lah kann . lama gila tunggu . bella call mcd sampai dua kali . haha . 
         dah sekian lama sampai juga mcd kami semua . thanks god . haha sampai je makanan terus bukak thhen makan . hahah . lapar sangat kan time tu . ahhaha . lepas makan makan . rehat jap lepas tu pergi swimming kat rumah bella . before mandi , aku teman fiffy pergi toilet . lain macam sikit toilet tu . fiffy masuk toilet lepas tu aku duduk lah kat tempat basuh tangan tu , tetiba lampu bukak tutup bukak dan tutup . aku tengok luar tak ada orang . aishh naik bulu roma aku . haha . tengah swimming tetiba bella cakap toilet tu seram sikit . hah lagi lah terkejut aku . hahaha . 
           time swiming tetiba ada sekumpulan girls ni datang swiming , dorang tengok pelik je but kitorang buat bodoh je la . ahha rupa rupa nya ada si aishah yang hot tu , dia tengok je fiffy , bia kan je lah dia kan . ahha . time swiming tangkap tangkap gambar . and the last , akhrinya si O text aku pada pukul 9.49 malam ;') okay ini saja pada hari ni . P/S gambar gambar hari ini akan di upload nanti . haha bye bye :D

Wednesday, 23 February 2011

I'm sorry :(


      Kakak cina :( saya minta maaf sebab buat awak rasa kecewa dekat saya , sumpah tak ada niat nak buat awak kecewa . ye saya  tahu ,  saya salah . tapi saya tak boleh buat apa apa . sebab awak dan mereka berdua semua kawan saya . saya sayang awak semua . I hope our relationship as pet sister tak akan hilang :( saya suka bercrita dengan awak dan mendegar awak cerita kepada saya dan gelak sama sama time first time kita jumpa . saya mintak maaf sekali lagi sebab buat awak rasa kecewa dengan saya . sorry sangat sangat saya sayang awak and saya harap kita dapat jumpa lagi :) awak jaga diri tau , jangan tak makan nanti awak sakit lagi lah teruk . jangan lupa mandi , itu yang penting tu :) okay sekali lagi saya mintak maaf <3

Saturday, 19 February 2011

Meet my kakak cina si myra ameer .

 Jyeahhhh , akhirnya jumpa juga aku dengan kakak cina aku si Myra Ameer <3 hahaha . kitorang jumpa kat pavilion , ingat nak lepak klcc je tapi kakak aku ni susah pulak nak pergi klcc sebab dia dari rumah nenek dia ke mama dia , lupa pulak aku . ahhaha . sampai pavilion aku cari kakak cina aku ni dekat pintu masuk pavilion tu . sedang aku mencari cari dia . tetiba aku nampak sorang perempuan ni . wow muka dia gila sama dengan kakak aku ni . serious rambut semua sama oh . nasub baik aku tak tegur . kalau aku tegur memang malu lah aku en . ahha . dah jumpa dia kami pon berjalan jalan lah di pavilion . teman kakak aku ni pergi kedai buku lepas tu buat tawaf satu pavi sebab nak cari kerusi untuk duduk . ahhaha gila lah tak jumpa tempat duduk yang kosong myra kata ' cari kerusi macam nak cari orang ' HAHHA . dah tak ada tempat duduk kat dalam pavi . kami pergi lah duduk dekat depan pavi . cerita cerita bersama sama tentang itu tentang ini bla ini bla itu tetiba ada dua perempuan ni mintak kitorang tangkap kat gambar dorang . HAH wtf lah en . haha kalau pakai camera mahal tak apa gak nak tolong tankap kan . ni pakai camera handphone . memang tak lah kannn myra . HAHA . lepas tu sambung balik bercerita itu ini sambil myra bermain dengan belon dia tu . ahha . tengah best lepak tetiba kawan aku text cakap dah nak gerak klcc balik , hm dapat lepak kejap je oh dengan kakak aku ni . haish . time nak balik aku bagi dia gelang kesayangan aku . dah nak gerak klcc aku salam tangan dia , aku lupa yang dia pakai cincin yang besar tu . dah nak sampai tangan dia kat hidung aku papppp cincin dia kena hidung aku . ahha memang sakit lah enn . ahhaha . okay itu saja . nanti kita lepak lama lama lagi okay kakak cina sayang <3
to myra: jaga elok elok gelang saya tu tau . hee kalau kau rindu aku ,  kau pakai lah gelang tu :D haha . 

Friday, 18 February 2011

First Time Post Blog at My Own Blogger

  • nama aku nur shahira bt alhadi , iya for short . 
  • umur aku 16 tahun , muda lagi kann ? HAHA 
  • i'm born on 22 june 1995 
Okay , that's all about my self :)