Saturday, 19 February 2011

Meet my kakak cina si myra ameer .

 Jyeahhhh , akhirnya jumpa juga aku dengan kakak cina aku si Myra Ameer <3 hahaha . kitorang jumpa kat pavilion , ingat nak lepak klcc je tapi kakak aku ni susah pulak nak pergi klcc sebab dia dari rumah nenek dia ke mama dia , lupa pulak aku . ahhaha . sampai pavilion aku cari kakak cina aku ni dekat pintu masuk pavilion tu . sedang aku mencari cari dia . tetiba aku nampak sorang perempuan ni . wow muka dia gila sama dengan kakak aku ni . serious rambut semua sama oh . nasub baik aku tak tegur . kalau aku tegur memang malu lah aku en . ahha . dah jumpa dia kami pon berjalan jalan lah di pavilion . teman kakak aku ni pergi kedai buku lepas tu buat tawaf satu pavi sebab nak cari kerusi untuk duduk . ahhaha gila lah tak jumpa tempat duduk yang kosong myra kata ' cari kerusi macam nak cari orang ' HAHHA . dah tak ada tempat duduk kat dalam pavi . kami pergi lah duduk dekat depan pavi . cerita cerita bersama sama tentang itu tentang ini bla ini bla itu tetiba ada dua perempuan ni mintak kitorang tangkap kat gambar dorang . HAH wtf lah en . haha kalau pakai camera mahal tak apa gak nak tolong tankap kan . ni pakai camera handphone . memang tak lah kannn myra . HAHA . lepas tu sambung balik bercerita itu ini sambil myra bermain dengan belon dia tu . ahha . tengah best lepak tetiba kawan aku text cakap dah nak gerak klcc balik , hm dapat lepak kejap je oh dengan kakak aku ni . haish . time nak balik aku bagi dia gelang kesayangan aku . dah nak gerak klcc aku salam tangan dia , aku lupa yang dia pakai cincin yang besar tu . dah nak sampai tangan dia kat hidung aku papppp cincin dia kena hidung aku . ahha memang sakit lah enn . ahhaha . okay itu saja . nanti kita lepak lama lama lagi okay kakak cina sayang <3
to myra: jaga elok elok gelang saya tu tau . hee kalau kau rindu aku ,  kau pakai lah gelang tu :D haha . 

No comments:

Post a Comment